De Graafschap vindt klik op trainingskamp

Gepubliceerd: 27-07-2017 17:07. Bijgewerkt: 27-07-2017 17:56

De spelers van De Graafschap groeien flink naar elkaar toe op het trainingskamp in Epe. De Superboeren verblijven nog tot zaterdag in het dorp op de Veluwe.


"Het komt mooi uit, want er is heel veel drukte bij ons op het stadion", aldus trainer Henk de Jong over het WEURO in Doetinchem. "We zijn in Westendorp geweest, in Doesburg geweest. Dat was ook heel goed voor elkaar, maar het is ook lekker om hier te zitten." Een van de doelen van het kamp in Epe is een eenheid smeden van de selectie vol nieuwe gezichten. "Vanaf het eerste moment was er wel een klik", vindt verdediger Bart Straalman, die de onderlinge band steeds sterker ziet worden: "In principe zijn we elke minuut met elkaar, dus dat komt wel goed." Die klik komt ook tot uiting in de teamactiviteiten. "De nieuwe jongens mochten een liedje zingen, dus dat was heel grappig", aldus Straalman, die Myenty Abena aanwijst als grootste muzikale talent.

Trainer De Jong genoot vooral van een stunt van doelman Agil Etemadi tijdens een bosloop. "Hij heeft een politieauto aangehouden, is achterin gaan zitten en de groep voorbij gereden", aldus de trainer. Vervolgens sloot de keeper, na zich even verstopt te hebben achter een boom, weer aan. "Dat is weer de echte voetbalhumor van vroeger en dat werkt echt mee aan een goede groep", besluit De Jong, die zelf ook nog slachtoffer werd van een grap.

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)