De Graafschap verslaat FC Lienden in Zelhem

Gepubliceerd: 31-07-2019 9:07.

De Graafschap heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen FC Lienden in Zelhem met 2-0 gewonnen. Doelpunten werden gescoord door Dylan Chiazor en Harry Bakker.

Voor de ogen van ruim duizend toeschouwers koos De Graafschap-trainer Mike Snoei voor een selectie van spelers die de afgelopen weken minder hadden gespeeld. De Superboeren waren in de eerste helft beter, maar wisten dit lange tijd niet in de score uit te drukken. Zo wisten Youssef El Jebli en Jonathan Vergara Berrio niet tot scoren te komen. In de veertigste was het wel raak toen aanvaller Chiazor, op amateurbasis bij de Doetinchemmers, uit de rebound de openingstreffer binnenschoot.

In de tweede helft werd er flink gewisseld bij De Graafschap. Een van de invallers, Harry Bakker, wist in de 75e minuut wel de marge te verdubbelen door de 2-0 te scoren. In het verdere vervolg van de wedstrijd werd niet meer gescoord.

Opstelling: Van den Dam; Owusu, Hilderink (Van Heertum), Esselink (Vet), Baas; Olijve (Schuurman), El Jebli (Vergara Berrio), Vergara Berrio (Van Nispen); Chiazor, Thomassen, Marengo (Bakker).

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)