De Graafschap vernedert Go Ahead Eagles

Gepubliceerd: 04-03-2018 21:03. Bijgewerkt: 04-03-2018 21:01

De Graafschap heeft zondagmiddag een ruime 0-4 zege geboekt op Go Ahead Eagles. De Superboeren waren met name in de tweede helft heer en meester en hadden kansen om de score nog verder op te voeren.


De wedstrijd was pas dertig seconden onderweg toen scheidsrechter Rob Dieperink weer affloot. Supporters gooiden vuurwerk op het veld, waardoor de wedstrijd na een onderbreking van een kwartier weer verder ging. De Graafschap kwam na zestien minuten op voorsprong toen Daryl van Mieghem een uitstekende assist van Jordy Tutuarima promoveerde tot doelpunt. Nadat Doetinchemmer Sam Hendriks na 25 minuten geblesseerd uitviel, sleepte de wedstrijd zich voort tot de rust.

In de tweede helft nam De Graafschap het heft stevig in handen. Na 56 minuten scoorde Frank Olijve van dichtbij de 0-2. Een kleine tien minuten later kreeg Tarik Tissoudali veel tijd in het strafschopgebied van Go Ahead en plaatse de bal beheerst in de hoek voor de 0-3. Na 71 minuten bepaalde Fabian Serrarens de eindstand op aangeven van Mark Diemers op 0-4.

Vechtpartij op het veld
De wedstrijd werd ontsierd door een vechtpartij na afloop van de wedstrijd. Terwijl de spelers van De Graafschap de overwinning vierden, bestormden enkele Go Ahead-supporters het veld en wilden op de vuist gaan met de voetballers. Diverse personen werden daarop door de politie gearresteerd. Bij een eerdere ontmoeting tussen beide ploegen in Doetinchem liep de wedstrijd ook al volledig uit de hand.

Foto: Achterhoekfoto.nl

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)