De Graafschap verliest van Aris Thessaloniki

Gepubliceerd: 01-08-2018 11:08. Bijgewerkt: 01-08-2018 11:58

De Graafschap heeft de oefenwedstrijd tegen Aris Thessaloniki dinsdagavond verloren. In Mariënvelde waren de Grieken onder toeziend oog van tweeduizend toeschouwers met 0-1 te sterk.


In een matige eerste helft greep Aris na tien minuten spelen de voorsprong. Een schot van de Argentijn Nicolas Colazo verdween door de handen van de falende Agil Etemadi in het doel: 0-1. De doelman pakte even later zijn kans op eerherstel door een penalty van Thomas Nazlidis, veroorzaakt door een overtreding van Frank Olijve, tegen te houden. Stef Nijland kwam voor rust met een afstandsschot nog dichtbij, maar zijn poging ging naast.

Na de pauze was het spel nauwelijks beter en kwamen beide ploegen niet tot echte kansen. Namens De Graafschap was aanvaller Fabian Serrarens nog het dichtst bij een doelpunt, maar zijn schot van afstand was niet trefzeker. Ook pogingen van Jordy Thomassen en Javier Vet waren niet succesvol, waardoor de Superboeren na IJsselmeervogels en FC Groningen voor de derde keer op rij een oefenduel verloren.

Vrijdagavond sluiten de Superboeren de oefencampagne af in Zelhem tegen Al Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten. Op zondag 12 augustus start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Opstelling De Graafschap: Etemadi; Abena, S. Nieuwpoort, Van de Pavert (Straalman), Tutuarima; Klaasen, Olijve (Van Mieghem), Nijland (Van den Hurk); Narsingh (Thomassen), Serrarens, El Jebli (Vet).

Foto: Achterhoekfoto.nl

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)