De Graafschap verliest tegen FC Den Bosch

Gepubliceerd: 02-08-2017 20:08. Bijgewerkt: 02-08-2017 20:54

De Graafschap heeft woensdagavond de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch verloren. Op de velden van vv Helvoirt waren de Noord-Brabanders met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Henk de Jong.

In de eerste helft werd er, ondanks een flink aantal kansen voor De Graafschap, niet gescoord in Helvoirt. Wel werd een doelpunt van Fabian Serrarens na acht minuten afgekeurd. FC Den Bosch had in de tweede helft het betere van het spel en nam in de 53e minuut de leiding door een goal van Danny Verbeek. Ondanks een aantal kansen hield doelman Agil Etemadi de rest van de wedstrijd zijn doel schoon.

De Graafschap speelt nog twee oefenwedstrijden voor het seizoen van start gaat. Volgende week woensdagavond is Achilles’29 de tegenstander in Zelhem. De zaterdag daarop wacht op de open dag nog een oefenduel tegen FC Emmen. De competitie begint voor de Superboeren met een uitwedstrijd tegen Jong PSV op maandag 21 augustus.

Eerste helft: Etemadi; Van Overbeek, Abena, S. Nieuwpoort, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Klaasen, Diemers, El Jebli; Serrarens, Ars.

Tweeede helft:
Etemadi; Van Overbeek, Van Diermen, S. Nieuwpoort, L. Nieuwpoort (78. Straalman), Tutuarima; Klaasen (60. Receveur), Diemers, Van den Hurk; Serrarens, Ars (60. Driver).

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)