De Graafschap verliest oefenduel met Vitesse

Gepubliceerd: 22-02-2021 14:02. Bijgewerkt: 22-02-2021 15:31

De Graafschap heeft maandagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Vitesse verloren. Op het veld van DZC’68 in Doetinchem kregen reservespelers van trainer Mike Snoei de kans om zich te laten zien.

De Graafschap kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Johnatan Opoku. De aanvaller verdubbelde de score in de achttiende minuut door zijn tweede treffer te maken. Via verdediger Roland Baas liep de ploeg van trainer Mike Snoei in de 23e minuut uit naar een 3-0 voorsprong. Vitesse kwam daarna terug in de wedstrijd. Door doelpunten van Oussama Darfalou en Dominik Oroz gingen de ploegen de kleedkamer in met een 3-2 ruststand.

Enrico Hernández schoot de Arnhemmers in de 53e minuut op gelijke hoogte. Na ruim een uur spelen greep Vitesse de voorsprong door een doelpunt van de achttienjarige Noah Ohio. Vlak voor tijd kreeg Ezra van der Heiden nog een kans op de gelijkmaker, maar de zeventienjarige aanvaller van De Graafschap kwam niet tot scoren.

Opstelling De Graafschap: Van den Dam (46. Vaags); Van der Logt (60.Oonincx), Hilderink, Wenting, Baas, Bouihrouchane (46. Kleinpenning); Dekker (66. Bouihrouchane), Neghli, Hamdaoui (60. Brittijn); Platje (60. Haen) en Opoku (76. Van der Heiden).

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)