De Graafschap verlengt contract Hilderink

Gepubliceerd: 26-08-2021 13:08. Bijgewerkt: 26-08-2021 15:47

De Graafschap heeft het contract van Milan Hilderink (18) opengebroken en verlengd tot 2023. De club heeft een optie voor een extra seizoen opgenomen in de verbintenis voor de verdediger uit Steenderen.

“Ik rij iedere dag met veel plezier vanuit Steenderen naar De Vijverberg”, laat Hilderink weten over zijn contractverlenging in Doetinchem. “Ik voel mij thuis bij De Graafschap en werk keihard. Als de trainer mij nodig heeft, sta ik er. En uiteindelijk is het dan aan mij dat hij niet meer om mij heen kan. Op dit moment wil ik alle situaties aangrijpen om zoveel mogelijk te leren en mijzelf te verbeteren.” Hilderink debuteerde twee jaar geleden in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Hij speelde tot dusver elf wedstrijden voor de Doetinchemmers.

Ook manager voetbalzaken Peter Hofstede laat weten blij te zijn met het nieuwe contract voor de verdediger uit Steenderen: “Milan heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij een volwaardig lid is van onze selectie. Wij zijn dan ook verheugd dat hij heeft bijgetekend. Nu is het zaak om meer vlieguren te maken, daar wordt hij nog sterker van.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)