De Graafschap trekt mvo-manager Ogubai aan

Gepubliceerd: 03-02-2020 11:02. Bijgewerkt: 03-02-2020 11:21

Michael Ogubai is deze maand in dienst getreden als manager maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) bij De Graafschap. Hij wordt binnen de groeiende sociaal-maatschappelijke tak verantwoordelijk voor het uitrollen van de maatschappelijke stichting 'De Graafschap verbindt'.

“Om dit allemaal te structureren in een nieuwe stichting en te financieren, hebben wij Michael in dienst genomen”, zo legt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap uit. “Wij willen als club, naast het voetbal, een belangrijke rol spelen als regionale partner op maatschappelijk gebied en samen met onze stakeholders nog meer waarde uit ons netwerk halen.” Ogubai moet in zijn functie onder meer een rol spelen in fondsenwervende activiteiten met als doel om de maatschappelijke verankering van de voetbalclub te versterken.

“Ik kijk er naar uit om mijn kennis en kunde een bijdrage te leveren aan deze stichting", zo laat Ogubai zelf weten over zijn functie. "Ik kom al vele jaren bij De Graafschap en weet zeker dat de (regionale en lokale) overheden, scholen en het bedrijfsleven structureel willen samenwerken om maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen."

Foto: De Graafschap

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)