De Graafschap trekt aanvaller Kaandorp aan

Gepubliceerd: 20-07-2021 10:07.

De Graafschap heeft de 23-jarige vleugelspeler Mees Kaandorp vastgelegd. De aanvaller komt over van competitiegenoot Almere City, waar zijn contract na afloop van het seizoen afliep.

“Met Mees halen wij een talentvolle jonge speler binnen, die toch al bijna honderd wedstrijden betaald voetbal in de benen heeft”, laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten. “Hij kan op beide flanken uit de voeten. Wij hebben er vertrouwen in dat hij prima past in het spel dat wij voor ogen hebben.” Voor zijn periode bij Almere City speelde Kaandorp in de jeugdopleiding van AZ. De vleugelspeler tekent voor twee seizoenen in Doetinchem.

Kaandorp zelf laat weten blij te zijn met zijn overstap. “Ik ben verheugd dat ik voor deze mooie volksclub uit mag komen”, aldus de vleugelspeler. “Met zowel Jong AZ als met Almere City FC heb ik de sfeer op- en rond De Vijverberg mogen proeven, dat smaakt zeker naar meer. Verder kijk ik uit naar de hernieuwde samenwerking met Reinier Robbemond, waarmee ik bij AZ ook al heb mogen werken.”

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)