De Graafschap trapt competitie af in Zwolle

Gepubliceerd: 15-06-2022 9:06.

De Graafschap opent op zondag 7 augustus het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De KNVB heeft woensdagochtend het conceptschema voor de eerste divisie bekend gemaakt.

Na de seizoensopener op zondagmiddag om 12.15 uur in Zwolle, ontvangt De Graafschap een week later VVV-Venlo op de eigen Vijverberg. Daaropvolgend gaan de Superboeren naar Amsterdam voor een confrontatie met Jong Ajax en ontvangen ze in speelronde drie FC Dordrecht. De Superboeren eindigen het seizoen op vrijdag 19 mei met een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

De Graafschap oefent in aanloop naar het nieuwe seizoen onder meer tegen het Duitse Rot Weiss Oberhausen, Willem II en Roda JC. De voorbereiding van de ploeg van trainer Adrie Poldervaart begint op woensdag 22 juni. Dan vindt de eerste training om 19.00 uur plaats op sportcomplex De Bezelhorst in Doetinchem.

Voetbal tijdens WK
Tijdens het wereldkampioenschap in Qater speelt De Graafschap drie wedstrijden, dit terwijl de Eredivisie stil ligt. Een speelronde wordt gehouden in de voorbereidingsweek van het WK, de andere twee vallen gelijk met het toernooi zelf.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)