De Graafschap stuurt op doorgaan MVV-thuis

Gepubliceerd: 09-02-2021 13:02. Bijgewerkt: 09-02-2021 13:43

De Graafschap gaat er vooralsnog vanuit dat de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht zaterdagmiddag door kan gaan. De selectie traint deze week wegens het winterse weer deels in de Topsporthal, maar stapt dinsdagmiddag mogelijk het veld weer op.

"We hebben de Topsporthal een paar dagen tot onze beschikking, maar we trainen ook gewoon op het kunstgras bij De Bezelhorst", laat woordvoerder Marc Teloh namens de club weten. Dinsdagochtend trainde de selectie van trainer Mike Snoei in de gymzaal, maar de spelers kunnen in de middag mogelijk al terecht op het veld. "Ze zijn dinsdagochtend begonnen met het sneeuwvrij maken van het kunstgrasveld en volgens de terreinjongens zag het er goed uit", zegt Teloh.

Het veld op De Vijverberg is bedekt met een laag sneeuw, maar daaronder staat de veldverwarming al een aantal dagen aan. "De onderlaag is dus zacht, maar de sneeuw laten we liggen als een soort isolatiedeken", aldus Teloh, die aangeeft dat de club positief is over het doorgaan van de wedstrijd. "Officieel valt er niks over te zeggen, maar zoals het er nu uitziet gaan we ervan uit dat we kunnen spelen. Alle schema's zijn daar ook op gericht."

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)