De Graafschap start tegen Henk de Jong

Gepubliceerd: 14-06-2019 16:06. Bijgewerkt: 14-06-2019 16:09

De Graafschap begint het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een wedstrijd tegen oud-trainer Henk de Jong. Op vrijdag 9 augustus neemt de ploeg van de nieuwe trainer Mike Snoei het in eigen huis op tegen SC Cambuur.

De Gelderse derby tegen NEC staat voor het eerst op het programma op maandag 16 september, als de ploegen elkaar ontmoeten in de Nijmeegse Goffert. Dat blijkt uit het concept programma dat de KNVB volgens de NOS naar alle clubs heeft gestuurd. Na de thuiswedstrijd tegen Cambuur wacht de superboeren een uitwedstrijd naar MVV en een thuisduel tegen FC Volendam. De competitie wordt afgesloten op vrijdagavond 1 mei met een uitwedstrijd bij Excelsior.

De Graafschap trapt het seizoen af met de eerste training op zondag 23 juni op De Bezelhorst. Daarna volgen oefenwedstrijden tegen het Regtioteam (29 juni), de winnaar van de Achterhoek Cup (DZC'68 of AZSV op 4 juli), SC Cambuur Leeuwarden (12 juli) en sluit de oefencampagne af met de oefenwedstrijd tegen Osasuna tijdens de eigen open dag.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)