De Graafschap start oefencampagne bij SVDW

Gepubliceerd: 28-06-2019 13:06. Bijgewerkt: 28-06-2019 13:53

De Graafschap speelt zaterdagavond haar eerste duel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Op het veld van SVDW in Doetinchem neemt de selectie van nieuwe trainer Mike Snoei het op tegen een regioteam.

Aanvankelijk zou het duel worden gespeeld bij Viod, maar door de hitte wordt uitgeweken naar het natuurgras van SVDW. Daarna spelen de Superboeren op donderdag 4 juli tegen AZSV, dat als winnaar van de Achterhoek Cup de wedstrijd verdiende. De eerste test tegen een profclub wacht de Doetinchemse eerstedivisionist twee dagen later in Aalten. Dan neemt De Graafschap het op neemt tegen Zaglebie Lubin, dat afgelopen seizoen als zesde eindigde in de Poolse Ekstraklasa. Drie dagen later - op 9 juli - keert De Graafschap terug naar Doetinchem, voor de oefenwedstrijd tegen eersteklasser DZC’68 op Sportpark Zuid.

Vervolgens krijgt de equipe van Snoei vooralsnog elf dagen rust voordat het de volgende tegenstander treft in TOP Oss. Op 25 juli wacht FC Lienden, waarna de zaterdag erop geoefend wordt tegen Panachaiki, dat uitkomt in de Griekse eerste divisie. Als afsluiter speelt De Graafschap op de eigen open dag tegen Osasuna op zondag 4 augustus. Iets minder dan een week later start De Graafschap de competitie op vrijdagavond tegen SC Cambuur, die nieuwe ploeg van oud-trainer Henk de Jong.

Het oefenprogramma:
Zaterdag 29 juni: Regioteam-De Graafschap

Donderdag 4 juli: AZSV-De Graafschap
Zaterdag 6 juli: De Graafschap- Zaglebie Lubin
Dinsdag 9 juli: DZC’68-De Graafschap
Zaterdag 20 juli: TOP Oss-De Graafschap
Donderdag 25 juli: De Graafschap-FC Lienden
Zaterdag 27 juli: De Graafschap-Panachaiki
Zondag 4 augustus: De Graafschap-Osasuna (Open dag)

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)