De Graafschap speelt gelijk tegen Go Ahead

Gepubliceerd: 13-10-2020 19:10. Bijgewerkt: 13-10-2020 20:46

De Graafschap heeft dinsdagavond gelijkgespeeld op bezoek bij Go Ahead Eagles in Deventer. In een lege Adelaarshorst eindigde het duel in de Keuken Kampioen Divisie in 0-0.


Beide ploegen begonnen voorzichtig aan het duel in Deventer. Na tien minuten leek De Graafschap het heft meer in handen te nemen, maar vlak daarna was het Go Ahead Eagles dat gevaarlijk werd met een afstandsschot van Jay Idzes dat geblokt werd door De Graafschap-verdediger Toine van Huizen. Vlak daarna leken de gastheren op voorsprong te komen via middenvelder Luuk Brouwers, zijn goal werd afgekeurd omdat de middenvelder een handsbal zou hebben gemaakt. De grootste kans voor De Graafschap in de eerste helft kwam op naam van Deventernaar Elmo Lieftink, die na een kopbal van spits Ralf Seuntjens kon inschieten. Het schot van Lieftink werd echter geblokt door de verdediger van Go Ahead.

Ook de tweede helft begon van beide kanten voorzichtig zonder hele grote kansen. De eerste grote kans van de tweede helft was voor Go Ahead Eagles via linksback Bas Kuipers die zijn harde schot gered zag worden door De Graafschap-doelman Rody de Boer. Zowel De Graafschap als Go Ahead Eagles probeerden het wel, maar tot echt grote kansen leidde dat niet. 


Voor De Graafschap wacht vrijdagavond het volgende duel. Dan gaat de ploeg van trainer Mike Snoei op bezoek bij Helmond Sport.

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)