De Graafschap speelt gelijk tegen FC Utrecht

Gepubliceerd: 08-11-2017 16:11. Bijgewerkt: 08-11-2017 16:58

De Graafschap heeft woensdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd tegen FC Utrecht gelijkgespeeld. Hoewel de Doetinchemmers op basis van hun kansen aanspraak maakten op een zege, was de eindstand 1-1.


De Domstedelingen speelden in een elftal met voornamelijk wissels en spelers van Jong FC Utrecht, hoewel ook Cyriel Dessers, Ramon Leeuwin en Mark van der Maarel in de basis stonden. Ook trainer Henk de Jong gaf aan de kant van De Graafschap een aantal wisselspelers de kans. Daryl van Mieghem en Lars Nieuwpoort maakten door blessures geen deel uit van de wedstrijdselectie. De beste kans voor De Graafschap in de eerste helft was voor Jordy Tutuarima. Hij knalde vijf minuten voor rust echter op de vuisten van doelman Menno Heus.

In het begin van tweede helft kreeg FC Utrecht een aantal kansen, maar wist het doelman Filip Bednarek niet te passeren. In de 68e minuut schoot Fabian Serrarens, na een uitstekende assist van invaller Sjoerd Ars, De Graafschap wel op voorsprong. Nadat Ars (vrije schietkans) en Youssef el Jebli (vrije trap) hun kansen in de slotfase niet wisten af te ronden, scoorde FC Utrecht wel. Sylla Sow profiteerde met een van richting veranderd schot van slecht verdedigen en tekende voor de gelijkmaker.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)