De Graafschap ruim voorbij Zagłębie Lubin

Gepubliceerd: 07-07-2019 10:07.

De Graafschap heeft zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen Zagłębie Lubin uit Polen ruim gewonnen. Op het veld van AD'69 in Aalten werd het 4-0 voor de ploeg van trainer Mike Snoei.

Voor de ogen van zo'n duizend toeschouwers speelde De Graafschap een goede eerste helft tegen de ploeg uit de Poolse Ekstraklasa. De openingstreffer kwam op naam van rechtsback Leeroy Owusu, die het eindstanstation was van een goede aanval. Na ruim een kwartier spelen verdubbelde Daryl van Mieghem de voorsprong op aangeven van Stef Nijland. De middenvelder tekende met een fraai afstandschot zelf voor de 3-0 ruststand.

In de tweede helft voerde trainer Snoei een aantal wissels door. Een van de invallers, proefspeler Dylan Chiazor, was na zeventig minuten spelen goed voor de 4-0. De Graafschap kreeg daarna nog enkele kansen, maar wist niet meer tot scoren te komen. Na een zege op het regioteam en een gelijkspel tegen hoofdklasser AZSV boeken de Superboeren op Sportpark Zuid zo hun twee overwinning van de oefencampagne.


Opstelling De Graafschap: Jurjus; Owusu (70. Van Heertum), Van Huizen (70. Hilderink), Baas, Tutuarima (64. Aktaou - 70. Van de Pavert); Schuurman (70. Van Nispen), Nijland (64. Vet), Breinburg (64. Olijve); Van Mieghem, Seuntjens (64. Thomassen), Hamdaoui (64. Chiazor).

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)