De Graafschap ruim voorbij wissels VVV-Venlo

Gepubliceerd: 14-11-2018 16:11. Bijgewerkt: 15-11-2018 10:35

De Graafschap heeft de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo woensdagmiddag ruim gewonnen. De dominerende Superboeren waren in stadion De Koel met 1-4 te sterk.

De Graafschap trad tegen VVV-Venlo in de eerste helft aan met nagenoeg dezelfde elf als tegen PSV, alleen El Jebli werd vervangen door Mohamed Hamdaoui. De ploeg uit Venlo startte met reserves. Hoewel de Doetinchemmers beter van start gingen, kwam de thuisploeg op voorsprong. Sven Nieuwpoort timede verkeerd bij een hoge bal, waardoor Martin Samuelsen oog-in-oog met Hidde Jurjus kon komen om het vervolgens met een mooie boogbal af te maken: 1-0. Na de openingstreffer drongen de Superboeren wederom aan en kwam het na 37 minuten spelen op gelijke hoogte. Fabian Serrarens verdiende na een individuele actie een corner, waaruit Erik Bakker met het hoofd de gelijkmaker binnenknikte.

In de tweede helft behield De Graafschap, dat door de afwezigheid van trainer Henk de Jong onder leiding stond van assistent Sandor van der Heide, de overhand. Jordy Tutuarima ronde een goed uitgespeelde aanval met de binnenkant van zijn linkervoet in de lange bovenhoek af: 1-2. Na het uitvoeren van de nodige wissels, mocht invaller Stef Nijland in de 75e minuut aanleggen voor een vrije trap. Hij krulde de bal fraai over het muurtje heen en zette daarmee de 1-3 op het scorebord. Het slotakkoord was voor een andere wisselspeler. Jordy Thomassen bepaalde de einstand in De Koel op 1-4.

Opstelling: Jurjus; Owusu (Abena), S. Nieuwpoort (van de Pavert), Straalman, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Klaasen (Vet), Hamdaoui (van Mieghem), Bakker; Narsingh (Nijland), Serrarens (Thomassen).

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)