De Graafschap richt vizier op een linksback

Gepubliceerd: 23-07-2021 12:07. Bijgewerkt: 23-07-2021 12:58

De Graafschap kijkt met het oog op mogelijke versterkingen nog naar de linksbackpositie. Manager voetbalzaken Peter Hofstede geeft daarnaast aan dat de Doetinchemmers hun ogen openhouden bij eventuele buitenkansjes.

"Er zijn zes spelers vertrokken afgelopen seizoen en daar hebben we er vijf voor teruggehaald", aldus de manager voetbalzaken in een video op de clubkanalen. "We zijn weer redelijk compleet. Ik denk dat we linksachter nog wat moeten, daar zijn we dun bezaaid. En als er een buitenkansje langskomt zijn we als De Graafschap altijd alert om te kijken of we die kunnen toevoegen. We zijn aardig op streek, het schiet op." Supporters van de Doetinchemse club starten eerder een ludieke actie om spits Klaas-Jan Huntelaar te bewegen terug te keren naar De Graafschap.

Hofstede heeft de actie ook gezien en geeft aan dat de deur in Doetinchem nog altijd openstaat voor de spits uit Hummelo, maar dat er van contact geen sprake is: "Klaas-Jan is een speler die je altijd heel graag bij De Graafschap terug zou willen hebben. Wij hebben ook aangegeven graag het gesprek met hem aan te willen. Hij moet die keuze maken, maar als het aan ons ligt is hij van harte welkom. We wachten af of hij dat wil, ongeacht in welke rol."

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)