De Graafschap puzzelt richting versterking

Gepubliceerd: 19-11-2019 16:11. Bijgewerkt: 19-11-2019 16:14

De Graafschap wil in de winterstop graag een flankspeler toevoegen aan de selectie. De Doetinchemse voetbalclub heeft op dit moment geen budget voor versterking, maar wil creatief zoeken naar mogelijkheden om aan de wens van trainer Mike Snoei te voldoen.

“Ik snap de wens van de trainer”, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Maar als je geen geld hebt, moet je kijken of je budget vrij kan maken door spelers die verhuurd kunnen worden of kunnen vertrekken.” Welke spelers op de nominatie staan om te vertrekken heeft de oud-aanvaller nog niet in beeld, wel deelt hij de mening van trainer Mike Snoei dat de aanvallende opties schaars zijn. Bij blessures van aanvallers Ralf Seuntjens en Daryl van Mieghem bleek de spoeling dun: “Dat was precies daar waar we geen blessures moesten krijgen", beaamt Hofstede. "Toen moesten we improviseren, dus liever zit je daar wat ruimer in de mogelijkheden.”

Trainer Snoei liet eerder weten aanvallende versterking te willen. “Op het moment dat Van Mieghem zijn been breekt, wordt het wel heel dunnetjes”, aldus Snoei, die snapt dat er qua financiën weinig mogelijk is. “Ik vind dat een club als De Graafschap op die posities wel extra bezet mag zijn, maar we hebben natuurlijk ook een budget. En jongens moeten ook graag willen komen.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)