De Graafschap presenteert nieuwe esporter

Gepubliceerd: 20-02-2019 16:02. Bijgewerkt: 20-02-2019 17:01

De Graafschap heeft Mike Boesveld gepresenteerd als nieuwe, regionale esporter. In eerste instantie blijft de 18-jarige esporter uit Gaanderen tot de zomer bij de Doetinchemse voetbalclub.

"Gaaf dat ik nu onderdeel van het esports-team ben", aldus Mike Boesveld in reactie op zijn uitverkiezing. Boesveld speelde zich op het regionale kwalificatietoernooi dat eerder deze maand werd georganiseerd op De Vijverberg in de kijker. Hij maakt naast Dani Visser en Julian van den Berg in ieder geval tot de zomer onderdeel uit van het esports-team van De Graafschap. Afhankelijk van een eventuele degradatie evalueert de voetbalclub de mogelijkheden richting het nieuwe seizoen, maar insteek is om sowieso door te gaan met esports.

De Graafschap is dit seizoen begonnen met esports en is een van de deelnemende ploegen in de eDivisie. Visser werd namens de Doetinchemse voetbalclub in de eerste seizoenshelft kampioen. De tweede seizoenshelft speelt Van den Berg voor de Superboeren in de zogenaamde eDivisie.

Foto: REGIO8 (archief, Mike achter in beeld)

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)