De Graafschap op maandag naar Helmond

Gepubliceerd: 15-10-2020 19:10. Bijgewerkt: 16-10-2020 10:32

De wedstrijd tussen De Graafschap en Helmond Sport van vrijdagavond is verplaatst naar maandagavond 17.30 uur. De Noord-Brabantse club heeft door een coronageval niet voldoende fitte spelers om aan de wedstrijd te beginnen.


“Het lukt Helmond Sport vanwege een coronageval en spelers die in quarantaine moeten of geblesseerd zijn niet om een elftal op de been te krijgen”, laat De Graafschap in een verklaring weten. Het duel van vrijdag is verplaatst naar maandagavond, dat geeft Helmond Sport de ruimte om wel voldoende spelers op het wedstrijdformulier te krijgen. De club wil onder meer beloftenspelers testen om aan de benodige dertien selectiespelers te komen.

Bij De Graafschap werden donderdag ook vier medewerkers positief getest. Zij zijn in quarantaine geplaatst, maar dat had geen inlvoed op het al dan niet doorgaan van het duel. “Wij hadden deze wedstrijd gewoon willen spelen", aldus De Graafschap. Eerder werd de wedstrijd van De Graafschap bij NAC Breda ook al afgelast na een aantal positieve coronatests.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)