De Graafschap ongewijzigd tegen Heracles

Gepubliceerd: 29-03-2019 15:03. Bijgewerkt: 29-03-2019 15:47

De Graafschap treedt zaterdagavond ongewijzigd aan in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De Superboeren staan te trappelen om de goede vorm van voor de interlandbreak door te trekken.


"Die dagen zijn even lekker, alleen wij hunkeren naar de volgende wedstrijd", aldus trainer Henk de Jong. "Wij zitten in een goede schwung en dat willen we zo houden, dus zo snel mogelijk weer voetballen." Jordy Tutuarima zag deze week de optie in zijn contract door De Graafschap gelicht worden. "Daar ben ik blij mee", aldus de verdediger. "Het was een optie die ik in mijn vorige contract had staan. Het is een teken dat ik het goed doe en dat ze vertrouwen in me hebben."

De Drachtse oefenmeester is beducht voor Heracles. "Het is een goed voetballende ploeg die ook de standaardsituaties goed voor elkaar heeft. In Almelo verloren we met 4-0. Maar we hebben van meer ploegen dik verloren en daar winnen we nu van. Er liggen zeker kansen." De Doetinchemse eredivisionist staat op slechts één punt achterstand van de vijftiende plaats en De Jong ziet kansen. "Het is zaak om het door te trekken. Iedereen voelt dat hier wat gebeurt."

Zelfde basisopstelling
Tegen Heracles houdt De Jong vast aan dezelfde basiself als in de gewonnen uitwedstrijd bij Heerenveen: "Ik laat het zo. Nabil Bahoui is weer fit, maar we wonnen met 0-3 en dan is het terecht dat we het laten staan."


Opstelling De Graafschap: Betrams, Owusu, Straalman, Van de Pavert, Tutuarima; Vet, Matusiwa, El Jebli; Narsingh, Benschop, Burgzorg.

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)