De Graafschap nipt onderuit tegen PAOK

Gepubliceerd: 17-07-2018 12:07. Bijgewerkt: 17-07-2018 13:17

De Graafschap is maandag nipt onderuit gegaan in het besloten oefenduel tegen PAOK. De Griekse deelnemer aan de voorronde van de Champions League was in Silvolde met 1-2 te sterk.


Hoewel PAOK in de eerste helft het meeste balbezit had, deed De Graafschap prima mee. Jordy Thomassen bracht de Superboeren na een half uur spelen op voorsprong met een schuiver onder de doelman door. Twee minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van de Braziliaan Léo Matos. De Grieken namen voor rust nog de leiding door de lange spits Aleksandar Prijovic.

Na rust werd het duel onvriendelijker. Er ontstonden diverse schermutselingen op het veld en Ted van de Pavert werd zelfs bespuugd door een tegenstander. Scheidsrechter Jeroen Sanders loste het op met twee gedwongen wissels. Ondanks kansen over en weer, werd er in de tweede helft niet meer gescoord. In de slotfase miste Anthony van den Hurk nog een strafschop.

Opstelling: Etemadi; Abena, S. Nieuwpoort (Straalman), Van de Pavert (S Nieuwpoort), L. Nieuwpoort (Tutuarima); Vet (Klaasen), Serrarens (Leidsman), Olijve; Van Mieghem (El Jebli), Thomassen (Van den Hurk), Hamdaoui (Burgzorg).

Foto: Joop Kappert

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)