De Graafschap niet voorbij hoofdklasser AZSV

Gepubliceerd: 04-07-2019 20:07. Bijgewerkt: 04-07-2019 20:58

De Graafschap heeft donderdagavond de tweede oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. Op bezoek bij Achterhoek Cup-winnaar AZSV in Aalten werd het na een doelpuntloze eerste helft 1-1.

Hoofdklasser AZSV verdiende de oefenwedstrijd tegen De Graafschap door de Achterhoek Cup dit jaar te winnen. De Aaltenaren hielden, voor de ogen van 1.500 toeschouwers, in de eerste helft prima stand. Middenvelder Stef Nijland was voor de Superboeren gevaarlijk, maar zijn poging werd gestopt door doelman Jasper te Kolste. Ook inzetten van zomeraanwinst Ralf Seuntjens en de van FC Twente teruggekeerde Mohamed Hamdaoui troffen geen doel.

Snel na rust, in de 48e minuut, lukte het Jordy Thomassen wel om De Graafschap op voorsprong te zetten. Een kleine tien minuten later kwam AZSV alweer op gelijke hoogte door een doelpunt van Niek te Veluwe. In het verdere verloop van de wedstrijd kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Opstelling eerste helft: Jurjus; Owusu, Hilderink, Van Huizen, Baas; Vet, Nijland, Vergara Berrio; Van Mieghem, Seuntjens en Hamdaoui
Opstelling tweede helft: Rondeel; Van Nispen, Van Heertum, Van de Pavert, Tutuarima; Olijve, Schuurman, Breinburg; Chiazor, Thomassen en Aktaou.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)