De Graafschap naar hekkensluiter Dordrecht

Gepubliceerd: 13-11-2020 16:11. Bijgewerkt: 13-11-2020 16:47

De Graafschap wil de sterke partij tegen NAC Breda zaterdag een goed vervolg geven op bezoek bij het geplaagde FC Dordrecht. De hekkensluiter van de competitie ontsloeg deze week de trainer, maar voor aanvang wil trainer Mike Snoei niet spreken over een makkelijke wedstrijd.


“We nemen ze heel serieus en gaan zo sterk mogelijk aantreden”, zegt Snoei in aanloop naar het duel. “Zeker dit soort ploegen waar net de trainer is weggestuurd, waar wat irritatie is. Dat zijn gevaarlijke tegenstanders.” De opponent van zaterdagmiddag wist dit seizoen pas één keer te winnen, thuis tegen Jong AZ. Snoei heeft desondanks weinig begrip voor het ontslag van Harry van der Ham: “Ik vind het wel bijzonder dat het probleem bij de trainer ligt, want de mogelijkheden zijn beperkt bij FC Dordrecht. Ontzettend jammer dat hij het kind van de rekening is.”

Sven Blummel maakte tegen NAC na acht maanden zijn rentree na een hamstringblessure. “Ik heb een paar tegenslagen gehad na mijn hamstringblessure. Nu ben ik twee weken fit en heb ik eindelijk mijn minuten gemaakt”, zegt de 24-jarige flankaanvaller, die vorige winter overkwam uit Denemarken. Hij hoopt nog van waarde te zijn voor De Graafschap: “Ik ben hier natuurlijk gekomen om te spelen. Ik hoop me te kunnen bewijzen en veel minuten te maken.”

Aanstaande vaders
Snoei lijkt geen wijzigingen door te willen voeren in zijn opstelling. De blessure die Daryl van Mieghem tegen NAC opliep valt mee, maar twee aanstaande bevallingen zorgen voor vraagtekens achter de naam van de flankaanvaller en die van Ted van de Pavert. “Dat is prachtig nieuws, maar ik reken wel op hun”, aldus de trainer van De Graafschap.

Vermoedelijke opstelling: De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van de Pavert (Van Heertum), Tutuarima; Lieftink, Schuurman, Opoku; Van Mieghem (Blummel), Seuntjens, Hamdaoui.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)