De Graafschap met Ralf Seuntjens naar NAC

Gepubliceerd: 26-03-2021 16:03. Bijgewerkt: 26-03-2021 17:02

De Graafschap speelt zondagavond de belangrijke wedstrijd in de strijd om promotie op bezoek bij NAC Breda. Trainer Mike Snoei heeft geen seconde getwijfeld om aanvaller Ralf Seuntjens, die volgend seizoen in Breda onder contract staat, niet op te stellen.


"Als hij nou niet goed getraind had of niet helemaal fit was, dan had dat nog wat roet in het eten kunnen gooien", aldus de Didamse oefenmeester over de Doetinchemse aanvalsleider die al negen duels niet gescoord heeft. "Maar voor de rest is Ralf wel een zekerheidje." Snoei ziet het duel in Breda als een cruciale wedstrijd: "Het is een echte kraker. Zonder alle toestanden zou het al een kraker zijn geweest en nu staat de wedstrijd nog wat meer in de spotlights." Volgens middenvelder Danny Verbeek kunnen de Doetinchemmers goede zaken doen: "Het is een concurrent die je op een flinke achterstand kan zetten. We zijn wel erg gebrand om dat te doen."

Verbeek speelde in het verleden in vier seizoenen tijd 111 duels voor de Bredanaren en kijkt met een dubbel gevoel terug op zijn tijd bij de geel-zwarten: "Ik heb er een hele leuke periode gehad, met onder meer promotie naar de eredivisie. In mijn tweede periode was ik veel geblesseerd, waardoor ik niet op mijn top heb kunnen spelen. Maar over het algemeen houd ik er wel warme herinneringen aan over."

Platje weer fit
Snoei hoopt tegen NAC weer over verdediger Jordy Tutuarima, die met een kniekwetsuur kampte, en aanvaller Melvin Platje te kunnen beschikken. "Melvin wil graag en heeft ook op conditioneel vlak een stap gezet", geeft Snoei aan. "Hij vindt het vervelend als hij niet beschikbaar is. Daarvoor is hij niet uit Bali gekomen. Hij wil graag zo'n winnende goal maken als tegen Eindhoven."

Vermoedelijke opstelling: De Boer; Lelieveld, Van Heertum, Van Huizen, Van de Pavert, Baas; Lieftink, Leemans, Verbeek; Van Mieghem, Seuntjens.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)