De Graafschap met publiek tegen Telstar

Gepubliceerd: 23-06-2021 16:06.

De oefenwedstrijd van De Graafschap tegen Telstar op De Vijverberg wordt op zaterdag 24 juli met publiek gespeeld. De eerste training en het eerste oefenduel van de Doetinchemse voetbalclub vinden achter gesloten deuren plaats.

“Vanwege de grote onduidelijkheden rondom de coronamaatregelen op korte termijn is, in overleg met de lokale autoriteiten, besloten om de eerste training en eerste oefenwedstrijd achter gesloten deuren te houden”, laat algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp weten. De selectie van de nieuwe trainer Reinier Robbemond start de voorbereiding op het nieuwe seizoen zaterdag met een eerste training achter gesloten deuren bij SV Westendorp. De eerste oefenwedstrijd van De Graafschap is op zaterdag 3 juli tegen Sportclub Silvolde.

Wel laat Ostendorp weten dat er tegen Telstar, op zaterdag 24 juli, supporters welkom zijn. De informatie over de kaartverkoop volgt later, waarbij bezoekers zich wel moeten laten testen op het coronavirus. Naast de duels met Telstar en Silvolde, oefent De Graafschap in aanloop naar het nieuwe seizoen onder meer tegen FC Eindhoven, IJsselmeervogels en Heracles Almelo.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)