De Graafschap legt jeugdspeler Önal vast

Gepubliceerd: 13-04-2022 10:04. Bijgewerkt: 13-04-2022 10:49

De Graafschap heeft een overkomst met jeugdspeler Başar Önal (17) bereikt over een contract van drie jaar. De jeugdinternational van Turkije maakte in de 1-3 verloren thuiswedstrijd tegen MVV zijn debuut.

"Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt en alles gegeven om een contract te verdienen. Ik zit op dit moment goed in mijn vel en ben volgens mij goed bezig. Dat je dan een contract krijgt bij de club waar je al vanaf je zevende speelt, is een heel mooie beloning", laat aanvaller Önal weten over het tekenen van zijn eerste contract in Doetinchem. "Ik zie dit contract als een aanmoediging om door te gaan zoals ik nu bezig ben. Ik ben iedereen die me geholpen heeft dankbaar." Önal debuteerde onlangs tegen MVV op de Vijverberg. De aanvaller kwam tot dusver tot één optreden in de Doetinchemse hoofdmacht.

De kersverse technisch manager Peter Bijvelds is blij met het vastleggen van de jeugdspeler: "We zijn erg blij dat we wederom een speler van de jeugdopleiding een contract hebben kunnen geven." Ook hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser is tevreden over het vastleggen van het jeugdproduct. "Het feit dat Başar een contract tekent, laat zien dat wij als jeugdopleiding goed bezig zijn. Daarnaast heeft Başar er hard voor gewerkt en dat wordt nu beloond. Na zijn debuut is dit het volgende moment waar hij trots op mag zijn."

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)