De Graafschap in slotfase langs TOP Oss

Gepubliceerd: 30-10-2020 23:10. Bijgewerkt: 31-10-2020 0:16

De Graafschap heeft vrijdagavond het uitduel met TOP Oss in de Keuken Kampioen Divisie winnend afgesloten. Dankzij late doelpunten van Ralf Seuntjens en Danny Verbeek won de ploeg van trainer Mike Snoei met 0-2.


De Graafschap had grote delen van de wedstrijd moeite met de stugge, defensieve opstelling van TOP Oss. Na dertien minuten kreeg aanvaller Mohamed Hamdaoui de eerste kans van de wedstrijd, maar zijn schot eindigde in de handen van TOP Oss-Doelman Bo Geens. Daarna duurde het lang voor er weer een goede kans was voor één van beide ploegen. Vlak voor rust was TOP Oss tot twee keer toe gevaarlijk met onder meer een goede vrije trap van oud-Superboer Lion Kaak. Zijn inzet werd echter gepareerd door De Graafschap-doelman Rody de Boer.

In de tweede helft had De Graafschap weer het meeste balbezit, maar duurde het lang voordat de ban gebroken werd. Uiteindelijk zorgde aanvoerder Ralf Seuntjens voor de verlossende 0-1 door in de 78ste minuut een voorzet met een simpele voetbeweging langs Geens te leggen. Drie minuten voor tijd zorgde invaller Danny Verbeek voor de beslissing. De middenvelder trok na een korte corner na binnen en zijn harde geplaatste schot in de lange hoek liet Geens wederom kansloos: 0-2.

FC Volendam
Voor De Graafschap wacht aanstaande zaterdag om 14.00 uur de volgende wedstrijd, als de ploeg van Mike Snoei het op de eigen Vijverberg opneemt tegen FC Volendam.

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)