De Graafschap greep naast zestal aanvallers

Gepubliceerd: 03-02-2020 15:02. Bijgewerkt: 03-02-2020 15:13

De Graafschap greep afgelopen transferperiode onder meer naast Anthony van den Hurk en Reda Kharchouch in de zoektocht naar aanvallende versterking. Ondanks het uitblijven van de komst van een nieuwe spits is manager voetbalzaken Peter Hofstede tevreden over het verloop van de winterse transferperiode.

“Hopelijk blijft Ralf Seuntjens een beetje heel, en anders hebben we ook nog spelers die spitspositie kunnen invullen”, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede in een interview van de Doetinchemse voetbalclub zelf. Onder meer oud-Superboer Anthony van den Hurk (MVV) en Reda Kharchouch (Telstar) stonden op het verlanglijstje van Hofstede, maar bleken niet haalbaar. “Ik denk dat we met zes, zeven kandidaten concreet bezig zijn geweest”, aldus de manager voetbalzaken, die aangeeft dat er verschillende redenen waren waardoor de overgang niet lukte. “Dan moeten we niet een speler halen om het halen en kunnen we het beter invullen met jongens die we al in de selectie hebben.”

Hoewel de pijnpunten met name voorin lagen, moest Hofstede vorige week in actie komen wegens blessureleed op het middenveld en in de verdediging. Victor van den Bogert (Willem II) werd op huurbasis overgenomen om de afwezigheid van Toine van Huizen op te vangen. Ook werd op de laatste dag van de transferperiode Callum Slattery (Southampton) gehuurd als vervanger van de geblesseerde Jeremy Helmer. Eerder werden Sven Blummel (Fremad Amager) en Giannis Mystakidis (PAOK Saloniki) al overgenomen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)