De Graafschap genoot van duel met MSV

Gepubliceerd: 15-11-2019 12:11. Bijgewerkt: 15-11-2019 12:24

De Graafschap heeft donderdagmiddag in Duisburg een oefenduel met MSV Duisburg verloren. De oefenpot tegen de Duitse tegenstander was een lang gekoesterde wens van De Graafschap en het ging tegen de ploeg van oud-Superboer Vincent Vermeij dan ook niet zozeer om het resultaat, maar vooral om de sfeer en het testen van wisselspelers.


“Ik kende nog redelijk wat spelers uit het team”, zegt Vincent Vermeij die in de eerste 45 minuten in de punt van de aanval van MSV Duisburg stond. “Om daar dan tegen te spelen, vond ik wel heel leuk”, laat hij weten. Op het trainingscomplex van MSV Duisburg kwamen ruim honderd supporters van De Graafschap en de Duitse ploeg gebroederlijk in het blauw wit naar de wedstrijd kijken. De ploeg van de ex-Superboer die momenteel eerste staat in de 3. Liga, was met 2-1 te sterk voor de Doetinchemmers.

“Het was wel een wedstrijd waarin we de hele selectie gebruikt hebben”, zegt trainer Mike Snoei. De coach startte in de basiselftal met onder meer Frank Olijve en Jesse Schuurman. Alleen Gregor Breinburg ontbrak, omdat hij momenteel interlandverplichtingen met Aruba heeft. “Iedereen heeft zijn stinkende best gedaan”, zegt Snoei. “De tweede helft hebben we heel veel kansen gehad. Het wordt bijna vervelend om daar weer op terug te komen, dus we hadden hier wel moeten winnen.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)