De Graafschap gelukkigste met puntendeling

Gepubliceerd: 29-09-2017 22:09. Bijgewerkt: 29-09-2017 23:52

De Graafschap heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het treffen met FC Emmen. Op De Vijverberg draaiden de Superboeren met de nodige moeite een 0-2 achterstand om in een gelijkspel.


In de vechtwedstrijd was de eerste kans voor FC Emmen. Oud-Superboer Cas Peters faalde oog in oog met Filip Bednarek de Drentenaren op voorsprong te schieten. Aan de andere kant schoot Anthony van den Hurk namens De Graafschap hoog over. Emmen nam de leiding via andere ex-Superboer Alexander Bannink, die een fraaie assist van Jeroen Veldmate binnenschoot.

Na de rust was FC Emmen de bovenliggende ploeg, dat het veldoverwicht via Omran Haydary ook in de score wist uit te drukken. De rappe invaller schoot een diepe bal onder Bednarek door (0-2). De Graafschap zocht de aanval, kwam via Sjoerd Ars op 1-2 en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die viel ook via Van den Hurk, die een voorzet van de flank bij de tweede paal achter Dennis Telgenkamp werkte. In de slotfase hield Bednarek De Graafschap op de been.

Door dit tweede gelijkspel op rij blijft De Graafschap zesde in de Jupiler League. Volgende week gaan de Doetinchemmers op bezoek bij Helmond Sport.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)