De Graafschap gelijk tegen Heracles Almelo

Gepubliceerd: 02-08-2021 7:08. Bijgewerkt: 02-08-2021 11:07

De Graafschap heeft de voorbereiding afgesloten met een gelijkspel tegen Heracles Almelo. Op het Erve Asito eindigde de vijfde oefenwedstrijd van de Doetinchemmers in 2-2!

De Graafschap had het lastig in het begin van de eerste helft tegen, voornamelijk, de reserves van Heracles. Na 24 minuten kwamen de gastheren verdiend op voorsprong via Mohamed Amissi. Daarna begon De Graafschap beter in het spel te komen en scoorde via Danny Verbeek de 1-1. Lang konden de Doetinchemmers niet genieten van de gelijkmaker, want een minuut later stond de verdediging te slapen en kon spits Sinan Bakis heel eenvoudig de 2-1 tegen de touwen werken. Even later resulteerde de mooiste aanval van De Graafschap in de 2-2. Verbeek stak Julian Lelieveld weg, waarna Johnatan Opoku de bal doorspeelde naar Verbeek. Die vond op zijn beurt Joey Konings, die met de punt van de schoen de 2-2 binnen tikte.

In de tweede helft kabbelde het spel voort in het eerste kwartier na rust. Ook daarna duurde het lang voor er grote kansen te noteren vielen. Toen werd Amissi was voor Heracles gevaarlijk na een individuele actie. Na 70 minuten kopte Verbeek aan de andere kant een afgemeten voorzet op de binnenkant van de paal. Vlak voor tijd was invaller Philip Brittijn dicht bij de 2-3, maar het talent uit de jeugdopleiding miste een rebound voor het open doel. De Graafschap begint de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Roda JC.

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)