De Graafschap gelijk in oefenduel met TEC

Gepubliceerd: 26-08-2020 10:08.

De Graafschap heeft dinsdag een besloten oefenduel met 0-0 gelijkgespeeld tegen tweededivisionist TEC. De wedstrijd in Doetinchem werd onder meer gebruikt om aanwinsten Rick Dekker en Johnatan Opoku wedstrijdritme op te laten doen.

De wedstrijd, door de club gezien als ‘trainingspotje’, werd gespeeld achter de gesloten deuren van stadion De Vijverberg. Aanwinsten Dekker en Opoku kregen in totaal een uur speeltijd tegen de amateurs uit Tiel om ze voor te bereiden op de competitiestart tegen FC Den Bosch van maandag. Ook Jasper van Heertum, Jordy Tutuarima, Giannis Mystakidis, Sven Blummel, Joey Konings en Milan Hilderink kwamen in actie. Het team werd aangevuld met spelers uit jeugdelftallen, zo speelden onder meer Hamza Abkadri (19), Jim van der Logt (16), Ezra van der Heiden (16) en Devin Haen (16) mee tegen TEC.

Het duel vond plaats achter gesloten deuren en was ook voor media niet toegankelijk. De club laat weten dat in verband met de coronaperikelen en het late inplannen van de wedstrijd ervoor gekozen is om niemand toe te laten. Het toelaten van media zou teveel organisatorische problemen met zich meebrengen. Trainingen van de Doetinchemse voetbalclub zijn voorlopig ook niet toegankelijk voor verslaggevers en cameramensen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)