De Graafschap contracteert Van der Heiden

Gepubliceerd: 23-12-2019 15:12. Bijgewerkt: 23-12-2019 15:45

De Graafschap heeft de 16-jarige middenvelder Ezra van der Heiden voor tweeënhalf jaar vastgelegd. Met het vastleggen van Van der Heiden heeft de Graafschap een zesde speler uit de eigen jeugdopleiding aan zich vast weten te binden.

"Ezra is een talentvolle speler, die eerder dit seizoen zijn officieuze debuut in het eerste elftal maakte. We zijn tevreden dat we hem voor tweeënhalf jaar hebben vastgelegd", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. Ook hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser is verheugd dat er een speler uit de eigen jeugd nu is vastgelegd: "Ik ben supertrots dat wij na Milan weer een jong talent mogen vastleggen. Voor alle spelers is het positief dat ze bij het eerste team aansluiten en zich daar verder kunnen ontwikkelen."

Van der Heiden geeft zelf aan dat het een droom is om op 16-jarige leeftijd een contract te mogen ondertekenen bij de Graafschap. "De komende jaren ga ik hard werken om mezelf verder door te ontwikkelen. Ik wil mezelf laten zien, daar ga ik mijn best voor doen."

Foto: De Graafschap

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)