De Graafschap applaudisseert voor Nouri

Gepubliceerd: 15-07-2017 18:07. Bijgewerkt: 15-07-2017 20:14

De Graafschap heeft zaterdagavond in het oefenduel tegen een regioteam het spel een minuut lang stilgelegd om te applaudisseren. Daarmee wilde de Doetinchemse voetbalclub eer bewijzen aan Abdelhak Nouri van Ajax. 

"Ook in Varsselder staan wij stil bij Appie Nouri van Ajax", zo liet De Graafschap weten. "Als de klok op de 34.00 staat leggen wij het spel stil en applaudisseren." De 34e minuut is een verwijzing naar het rugnummer van de Ajacied. De 20-jarige Nouri zakte vorige week zaterdag in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de jonge voetballer blijvende hersenschade heeft opgelopen. 

Vorig seizoen speelde Nouri twee keer met Jong Ajax tegen De Graafschap. Op de Toekomst in Amsterdam werd de selectie van toenmalig trainer Jan Vreman bij vlagen van het kastje naar de muur gestuurd. Nouri tekende toen hoogstpersoonlijk voor de 4-1 in een wedstrijd die in 4-2 eindigde. In Doetinchem waren de Superboeren in een uiterst vermakelijk duel met 3-2 te sterk.

Foto: REGIO8


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)