De Baat roept op om de vlag uit te steken

Gepubliceerd: 26-03-2020 9:03. Bijgewerkt: 26-03-2020 11:23

Burgemeester Peter de Baat roept alle Montferlanders op om de vlag uit te steken. Vanwege het coronavirus zijn alle herdenkingen afgelast en door de vlag uit te steken hoopt de burgemeester dat zijn inwoners toch stil staan bij 75 jaar vrijheid.

"De strijd tegen het coronavirus vraagt grote beperkingen in onze vrijheid. Het virus zorgt voor ongekend moeilijke tijden. Juist nu zoeken we, net als 75 jaar geleden, naar verbinding en het gevoel van bij elkaar te horen", aldus burgemeester Peter de Baat. De burgervader roept alle Montferlanders op om op 1 april in de voormalige gemeente Bergh en op 3 april in de voormalige gemeente Didam de vlag uit te steken.

Door de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn tot 1 juni a.s. alle evenementen afgelast, zo ook de viering van 75 jaar Vrijheid. De burgemeester bedankt iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet tijdens de voorbereidingen voor het organiseren van activiteiten voor het herdenken en vieren van 75 jaar vrijheid.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)