Dader Winterswijk vluchtte in blauwe Golf

Gepubliceerd: 31-10-2017 21:10. Bijgewerkt: 01-11-2017 9:24

De politie is na het ernstige geweldsdelict dat zondagmiddag plaatsvond in Winterswijk op zoek naar een donkerblauwe Volkswagen Golf met schade. De dader, die op het slachtoffer insloeg met een hamer, is vermoedelijk met deze auto gevlucht.

Een 58-jarige man uit Winterswijk liep zondagmiddag op de Verlengde Morsestraat toen hij aangereden werd. De dader stapte vervolgens uit zijn voertuig en sloeg op het slachtoffer in met een hamer. De man is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed aan zijn verwondingen.

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht is dinsdagavond uitgebreid aandacht besteed aan het ernstige geweldsdelict. De dader reed in een donkerblauwe Volkswagen Golf met een Duits kenteken dat bestond uit BO-…-777. De auto heeft mogelijk veel schade opgelopen, waardoor de auto in de buurt is achtergelaten. De man is vermoedelijk in de richting van de N319 gevlucht. Volgens de politie zijn er 25 rechercheurs op de zaak gezet. De politie heeft naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht vijftien tips gekregen.

Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)