Corsogroep 6kamp start aan bouwseizoen

Gepubliceerd: 26-03-2018 10:03.

Corsogroep 6kamp uit Lichtenvoorde kan toch starten aan het nieuwe bouwseizoen. In het weekend kreeg de groep groen licht voor heropbouw van het bouwterrein.

“Na twee maanden van geld inzamelen, veel vergaderen en leden mobiliseren is het zover”, aldus de in euforie verkerende corsogroep. “We hebben een gedegen plan en de financiële middelen om deze uit te voeren.” Het licht staat niet langer op rood voor de Lichtenvoordse groep. Tijdens de ledenvergadering stemden alle aanwezige leden in met het financieringsplan van het bestuur van 6kamp. “Het antwoord was volmondig ja”, geeft het trotse bestuur toe. 6kamp slaat direct de handen ineen en is begonnen met de werkzaamheden aan het bouwterrein. “Zaterdag 31 maart gaan we onze bouwplaats opnieuw voorzien van klinkers, dat is een hele klus”, zo vertellen de vrijwilligers van de corsogroep. “Dus we kunnen iedereen hard gebruiken, om 07.30 uur staat de koffie klaar”.

De corsogroep had ruim 35.000 euro nodig voor de wederopbouw. “Dat geld is nog niet helemaal binnen”, aldus Bart de Graaf, secretaris van 6kamp. “Maar we kunnen starten.” Eerder haalde de corsogroep uit Lichtenvoorde al duizenden euro’s op tijdens een benefietavond voor deelname aan het Bloemencorso.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)