Coronaspelregels voor bezoeken Slingeland

Gepubliceerd: 13-05-2020 11:05. Bijgewerkt: 13-05-2020 11:26

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem start na de eerste piek in coronabesmettingen de reguliere zorg geleidelijk op, maar treft daarvoor wel een aantal maatregelen. Zo moet voor een bezoek aan het ziekenhuis eerst een digitale coronacheck worden gedaan.

"Via deze digitale vragenlijst krijgt iemand een persoonlijk advies met betrekking tot de komst naar het ziekenhuis en de maatregelen waar men zich aan moet houden", laat het Slingeland Ziekenhuis weten. Daarnaast zijn bij de ingangen van het ziekenhuis controlepunten ingericht om patiënten en bezoekers vragen te stellen over eventuele klachten. Tot slot volgt een instructie over de geldende maatregelen en het eventueel uitreiken van een mond-neusmakser.

Patiënten die een bezoek brengen aan het Slingeland worden verzocht om alleen te komen en om in het ziekenhuis anderhalve meter afstand tot anderen in acht te nemen. "Hiertoe zijn looproutes ingesteld en wachtkamers aangepast", aldus het Slingeland. "Een patiënt kan pas vijf minuten voor de afgesproken tijd plaatsnemen in de wachtruimte van de polikliniek."

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)