Corona

Filteren op datum:         

Nieuw festival brengt Oerol naar Achterhoek

Gepubliceerd op: 20-09-2021 14:27

Bezoekers verplaatsten zich dit weekend per fiets tussen de podia in Halle-Heide tijdens de eerste editie van Op ’t Arf in de Hiet. Initiatiefnemers Maria en Bernard Lucassen raakten geïnspireerd door Oerol op Terschelling en zagen in de festivalloze zomer ruimte voor het nieuwe cultuur- en muziekevenement.

Vaccinatietour GGD doet Doetinchem aan

Gepubliceerd op: 16-09-2021 16:10

De GGD Noord- en Oost-Gelderland (GGD-NOG) probeert met pop-up priklocaties de vaccinatiegraad in de Achterhoek te vergroten. Donderdag konden studenten, medewerkers en omwonenden van de Iselinge Hogeschool in Doetinchem zich laten vaccineren of informatie over het vaccin ophalen.

Bronckhorst koploper in coronavaccinaties

Gepubliceerd op: 09-09-2021 13:14

Meer dan driekwart van de volwassen in de Achterhoek is gevaccineerd tegen het coronavirus. De gemeente Bronckhorst kent procentueel de meeste volledig gevaccineerden.

GGD start vaccinatietour door Achterhoek

Gepubliceerd op: 07-09-2021 11:04

De GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) trekt de komende tijd met een vaccinatietour door de Achterhoek met tijdelijke pop-up priklocaties. De komende maand doet de organisatie onder meer Aalten, Winterswijk en 's-Heerenberg aan.

Pop-up priklocaties in Aalten en Dinxperlo

Gepubliceerd op: 02-09-2021 14:24

Op drie locaties in de gemeente Aalten is het eind volgende week mogelijk om zonder afspraak een coronavaccinatie te halen. De GGD Noord- en Oost-Gelderland gaat na het sluiten van de grote vaccinatielocaties nu iedere gemeente langs, waarbij Aalten de eerste is.

Puzzeltocht mogelijk blijvertje bij Huis Bergh

Gepubliceerd op: 30-08-2021 12:42

Het Mechteld ten Ham-weekend in 's-Heerenberg moest het dit jaar door de coronabeperkingen onder meer doen zonder het traditionele Fluisterwoud bij Kasteel Huis Bergh. In plaats daarvan werd een puzzeltocht georganiseerd voor kinderen.

Vaccinatie zonder afspraak mogelijk in Wehl

Gepubliceerd op: 26-08-2021 12:31

De GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) maakt het de komende tijd mogelijk dat Achterhoekers zonder afspraak een coronavaccinatie kunnen halen bij de vaccinatielocatie in Wehl. Eerder werd er ook al in Doetinchem een vrije inloop gehouden.

Weinig 'inhaalzorg' voor Slingeland

Gepubliceerd op: 24-08-2021 15:08

Het Slingeland Ziekenhuis kampt, in tegenstelling tot veel andere ziekenhuizen, niet met lange wachttijden voor de reguliere zorg. Het Doetinchemse ziekenhuis heeft alle zorg vanuit één punt geregeld met als resultaat dat zij alle inhaalzorg al bijna achter de rug hebben.

Onbegrip bij Feestfabriek door coronabeleid

Gepubliceerd op: 18-08-2021 16:32

Met een groot gevoel van onbegrip kijkt de Feestfabriek naar de huidige coronamaatregelen. Door alle festivals van het bedrijf, de Zwarte Cross, Mañana Mañana en later de Mega Immuun Party ging een streep, terwijl sportevenementen als de Formule 1 wel doorgaan.

Geen openluchtconcert Normaal in Lochem

Gepubliceerd op: 18-08-2021 13:23

Het openluchtconcert van Normaal in Lochem gaat vanwege de geldende coronamaatregelen niet door. Organisator Mojo laat weten te zoeken naar een andere datum voor het optreden.

Meer nieuws
Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)