Corona zorgt voor uitstel BROODS in Ulft

Gepubliceerd: 27-07-2020 12:07. Bijgewerkt: 27-07-2020 13:01

De opening van broodjeszaak BROODS in Ulft is door de coronacrisis voorlopig uitgesteld. Bouwwerkzaamheden aan het voormalige zwembad De Blenk werden vertraagd door strengere restricties, maar grootste probleem voor de eigenaresse is de onzekerheid over een mogelijke tweede coronagolf.

Het voormalige zwembad in Ulft wordt na Zeddam de tweede locatie van BROODS

“Ik krijg superveel reacties uit Ulft en ik baal er zelf ook als een stekker van”, zegt eigenaresse Daphne Kempers van BROODS over de uitgestelde opening. Eigenlijk had de locatie in het voormalige zwembad deze zomer van start moeten gaan, maar door de coronapandemie kleeft daar nu een te groot risico aan. “Stel dat we het restaurant openen en dat er een tweede golf van besmettingen komt”, schetst Kempers. “We zouden bij wijze van spreken volgende week open mogen, maar wie zegt dat we open kunnen blijven? Dat is het hele euvel.”

Wel wil de eigenaresse de ‘Broods Drive-thru’ bij de locatie in Ulft binnen een aantal weken openen. “Het stuk dat is uitgebouwd is de nieuwe drive-through”, legt Kempers uit. “We hebben daar een nieuwe in- en uitrit voor gerealiseerd.” Voor wat betreft het restaurant volgt later duidelijkheid: “In het najaar hopen we zekerheid te hebben over wat we kunnen”, aldus de eigenaresse.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)