Contract van Huntelaar niet verlengd

Gepubliceerd: 03-06-2021 14:06. Bijgewerkt: 03-06-2021 14:43

Klaas-Jan Huntelaar heeft te horen gekregen dat zijn contract bij het gedegradeerde Schalke 04 niet wordt verlengd. De 37-jarige Achterhoeker tekende in de winterstop een contract tot het einde van dit seizoen bij de club uit Gelsenkirchen.


"We zijn erg dankbaar dat hij zijn geliefde club de afgelopen zes maanden zo goed mogelijk heeft gesteund", laat de clubleiding van Schalke weten. "Gezien het huidige budget en de selectiesamenstelling was er geen alternatief." Huntelaar keerde afgelopen winter terug naar 'Die Königsblauen' om ze te behoeden van degradatie, alleen bleek dit een onmogelijke opgave. "We willen je bedanken voor de ongelooflijke passie en steun die je de club in deze moeilijke periode hebben getoond, en wensen je het allerbeste voor de toekomst, zowel op als naast het veld", besluit de clubleiding van Schalke 04.

Eerder dit seizoen maakte Huntelaar bekend normaliter na deze jaargang te stoppen met voetbal. Huntelaar speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Bundesliga en kwam in totaal 591 minuten in actie. De aanvaller was tweemaal trefzeker en gaf daarnaast een assist.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroepen Antenne Niederrhein en RN7.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)