Contract Rondeel bij De Graafschap verlengd

Gepubliceerd: 25-04-2019 15:04. Bijgewerkt: 25-04-2019 16:52

Het aflopende contract van Jordy Rondeel bij De Graafschap is verlengd. De derde doelman uit Keijenborg blijft na de zomer actief voor de Doetinchemse voetbalclub.

“Trots om bij deze club mijn contract te mogen verlengen”, zo laat de 24-jarige doelman zelf weten. Rondeel maakt vanaf de zomer van 2017 onderdeel uit van de selectie van De Graafschap. Eerder speelde hij onder meer in de jeugd van Go Ahead Eagles en voor amateurverenigingen Sportclub Silvolde en FC Zutphen. Naast doelman is Rondeel ook actief als trainer in de jeugd.

Zijn officiële debuut bij De Graafschap heeft Rondeel nog altijd niet gemaakt. Momenteel is hij derde doelman achter PSV-huurling Hidde Jurjus en Nigel Bertrams, die wordt gehuurd van het Deense FC Nordsjælland.

Vierjarig contract voor jeugdkeepers

Naast de verlenging van Rondeel heeft De Graafschap bekend gemaakt dat jeugdkeepers Nick van den Dam (20) en Guus Vaags (18) een contract voor vier seizoenen bij de Doetinchemse voetbalclub krijgen. Tegenover de verlengingen staat het vertrek van de 21-jarige Jurre Vreman. Hij is nagenoeg hersteld van een zware knieblessure en hoopt volgend seizoen veel te spelen bij een andere club.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)