Contract Huntelaar met jaar verlengd bij Ajax

Gepubliceerd: 11-03-2019 9:03. Bijgewerkt: 11-03-2019 9:50

Klaas Jan Huntelaar heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De 35-jarige voetballer uit Hummelo blijft een jaar langer actief voor de kwartfinalist in de Champions League.

“Klaas Jan is heel belangrijk voor ons", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars over het langere verblijf van de Achterhoekse aanvaller. "Hij voegt veel toe aan deze selectie, onder meer omdat hij een enorme winnaarsmentaliteit heeft. Klaas Jan is in alles wat hij doet 100% prof en daar neemt hij de talenten in mee. Kijk daarnaast naar het aantal goals dat hij alweer heeft gemaakt, daarmee laat hij ook in wedstrijden zien veel waarde te hebben voor Ajax.”

Huntelaar speelt sinds het seizoen 2016/2017 weer voor Ajax na buitenlandse avonturen bij Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. Eerder speelde hij tussen 2006 en 2008 ook al voor de Amsterdammers. Hoewel hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte voor PSV, doorliep hij een groot deel van de jeugdopleiding bij De Graafschap. Ook speelde hij onder trainer Peter Bosz nog een seizoen op huurbasis in Doetinchem.

Foto: Klaas Jan Huntelaar

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)