Clubs op Sportpark Zuid openen de deuren

Gepubliceerd: 15-09-2021 12:09. Bijgewerkt: 15-09-2021 16:30

Alle verenigingen op Sportpark Zuid in Doetinchem openen zondag de deuren tijdens een open dag. Het is tegelijkertijd voor Sportbedrijf Doetinchem de opening van het nieuw ingerichte sportcomplex.

“We hebben met middelen van de provincie de mogelijkheid gekregen om het sportpark opnieuw in te richten”, laat sportparkmanager Margo Cornelissen van Sportservice Doetinchem weten. Zo is er op het sportpark onder meer een beweegroute aangelegd voor kinderen. Ook wordt er binnen Sportpark Zuid meer samenwerking gezocht, met de verenigingen, maar ook met partijen als het Waterschap Rijn en IJssel en het Graafschap College. “Het moet een open sportpark zijn waar iedereen over aan deel kan nemen”, vindt Cornelissen.

Op Sportpark Zuid doen zondag onder meer hockeyclub DHC, tennisclub TC Zuid, korfbalvereniging Olympus’58, volleybalvereniging Orion en voetbalvereniging DZC’68 mee. Kinderen kunnen tijdens de open dag een stempelkaart gebruiken om verschillende activiteiten te volgen bij de verenigingen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)