Club Déjávu leert van fouten voorgangers

Gepubliceerd: 10-01-2017 13:01. Bijgewerkt: 10-01-2017 13:29

Vlak naast de grens met Duitsland in Dinxperlo opent begin februari Club Déjávu haar deuren. De nieuwe leiding heeft goede hoop op succes.


"We hebben een chique club neergezet met een hele goede uitstraling", vindt Erdal Kaya, een van de leidinggevenden van Club Déjávu, die verder niet teveel prijs wil geven: "We willen de mensen nieuwsgierig houden." Qua invulling licht hij een tipje van de sluier op: "Het gaat hier een feest voor jong en oud worden. Qua muziek gaan we van urban naar house, tot jaren 80’-, jaren ’90-muziek en Turkse feesten. We gaan hier alles organiseren."

Hoewel vorige eigenaren geen succes op de locatie, heeft Club Déjávu goede hoop. "We hebben alle fouten meegekregen van de vorige eigenaren", vertelt Kaya. "Om te beginnen hebben we genoeg garderobe. Ook staat er niemand met een kaartje buiten. We hebben het goed geregeld."

Van Achterhoek Arena naar Club Déjávu
Het pand in Dinxperlo stond lang bekend als de Achterhoek Arena. Later werd de naam veranderd naar Club Xero, dat vorig jaar failliet ging. Sindsdien is het enige tijd stil geweest rondom de club. Zaterdagavond 4 februari opent de nieuwe club Déjávu voor het eerst haar deuren.

Foto: REGIO8


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)