Club Déjàvu moet deuren sluiten van Aalten

Gepubliceerd: 06-03-2019 19:03. Bijgewerkt: 07-03-2019 11:08

Club Déjàvu in Dinxperlo moet van Aalten de deuren sluiten. Sinds de opening in 2017 zijn er volgens de gemeente problemen geweest, waarbij de politie meerdere malen heeft moeten optreden voor 'onregelmatigheden binnen en buiten het pand'.

"De geconstateerde misstanden zijn voor mij volstrekt onacceptabel in een horecabedrijf", aldus burgemeester Anton Stapelkamp in reactie op zijn voorgenomen besluit om de vergunning van Club Déjàvu in te trekken. "Nu deze exploitant, ook na meerdere waarschuwingen van mijn kant, nog altijd geen verbetering laat zien en stelselmatig niet voldoet aan de eisen die bij de vergunningverlening zijn gesteld, zie ik mij genoodzaakt Club Déjàvu definitief te sluiten.”

De eigenaren van Club Déjàvu hebben een week de tijd om een zienswijze tegen het voorgenomen besluit in te dienen. Daarna volgt een definitief besluit van de gemeente. Bij de opening in 2017 liet de leiding van de vroegere Achterhoek Arena nog weten geen problemen te verwachten. "We hebben alle fouten meegekregen van de vorige eigenaren", aldus Erdal Kaya destijds. "We hebben het goed geregeld."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)