Chiazor op amateurbasis naar De Graafschap

Gepubliceerd: 23-07-2019 12:07. Bijgewerkt: 23-07-2019 12:32

Dylan Chiazor van IJsselmeervogels sluit op amateurbasis aan bij de selectie van De Graafschap. De 21-jarige aanvaller heeft zijn contract bij de tweededivisionist afgekocht om in Doetinchem voor zijn kans te gaan.

“Hij wil zich heel graag bewijzen en komt als amateur over”, zo legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit. “Ik heb de afspraak met de speler gemaakt dat dat kan, maar dat hij dan zelf de zaken met IJsselmeervogels moet regelen.” Volgens IJsselmeervogels heeft Chiazor een afkoopsom van enkele duizenden euro’s betaald, waardoor hij aan de gang kan in Doetinchem. De aanvaller speelde voor zijn periode in Spakenburg onder meer in de jeugdopleiding van Ajax en PEC Zwolle.

Naast de komst van Chiazor heeft de ploeg van trainer Mike Snoei ook een nieuwe proefspeler. De 27-jarige aanvaller Ludcinio Marengo, oud-speler van onder meer ADO Den Haag en FC Volendam, loopt vanaf dinsdag mee bij De Graafschap. Mede-proefspeler Jasper van Heertum heeft een goede indruk achtergelaten in Doetinchem. De verwachting is dat hij na een medische keuring deze week wordt gepresenteerd.

Foto: IJsselmeervogels

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)