Chef'Special is verrast door de Zwarte Cross

Gepubliceerd: 16-07-2017 22:07. Bijgewerkt: 16-07-2017 22:59

Chef'Special speelde zondagavond voor de tweede keer in hun bestaan op de Zwarte Cross. De formatie uit Haarlem was verrast door het festival na deelname aan de United Colour Race op de crossbaan.


Super tof, echt een gave show. We waren hier ook in 2012 en ik weet dat die show ook gaaf was, maar die was in een tent en nu lekker op het veld. Zo ver ik kon zien zag ik mensen'',vertelt frontman Joshua Nolet. ''Dit festival leeft heel erg en is echt de trots van de regio'', vult gitarist Guido Joseph aan.

Nolet heeft meer gezien dan alleen het publiek voor het hoofdpodium. ''Ik ben echt kopje ondergegaan in de Zwarte Cross-experience. Ik ben in een soort truck met een olifantenkop over het parcours gegaan'', vertelt de zanger over zijn deelname aan de United Colour Race. ''Ik begreep het gevoel gelijk, dat meemaken en dat racen... Normaal gesproken heb je een Randstad-achtige vibe en denk je wat zijn ze toch allemaal aan het doen. Maar ik begreep het helemaal. Een hele toffe warming-up voor de show.''

Bekijk ook:
- Jeffrey Herlings wint MX1 op de Zwarte Cross
- Colour Race verandert cross in regenboog
- Boh Foi Toch weet Megatent op te warmen
- Bateren en sjansen in de Zwarte Cross-cafés
- Crossblagen knappen door kinderparadijs

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)